01
endoCleaner
Dezenfeksiyon Kayıt Altında

EndoCleaner endoskop yıkama ve dezenfeksiyon cihazı, RFID ile personeli ve endoskopları tanıyabilme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde hangi cihazın, ne zaman ve kim tarafından dezenfekte edildiğinin bilgisi arşivlenir.

endoCleaner, endoskop yıkama ve dezenfeksiyon cihazı:

Dezenfeksiyon kayıt altında...

EndoCleaner endoskop yıkama ve dezenfeksiyon cihazı, RFID ile personeli ve endoskopları tanıyabilme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde hangi cihazın, ne zaman ve kim tarafından dezenfekte edildiğinin bilgisi arşivlenir.

endoCleaner ile dezenfeksiyon ve yıkama işlemi;

EndoCleaner, endoskop yıkama ve dezenfeksiyon cihazı:

Endoskop üzerine direkt püskürtme sistemi; endoskopları çizmeden, mekanik temizliği en üst düzeye çıkaran yapısı ile kusursuz temizliği sağlar


AntiSediment opsiyonu; endoskoplarınızın kanallarındaki tıkanıklığın oluşmasını önleyen ve varsa tıkanıklığı açan özelkanal yıkama teknolojisi ile endoskoplarınızın bakım ve servis maliyetini en düşük seviyeye indirir. Aynı zamanda endoskoplarınızı ve hastalarınızı korur


Kolonoskopların, gastroskopların ve bronkoskopların dezenfektanlarını birbirine temas ettirmeden iki farklı tankta bulundurma opsiyonu ile hasta ve endoskoplar arasındaki çapraz bulaşa tam blokaj sağlar.


Akreditasyon kapsamında skoplarınızın dezenfeksiyon süresi, zamanı, başarı indikatörü, işlemi yapan personel ve işlem yapılan endoskop gibi bilgileri hafızasında saklar. Bu bilgiler istenildiğinde bilgisayar veya network sisteme istenilen yöntemle aktarılabilir.


Bu iş için endoCleaner, EDTS (endoCleaner dezenfeksiyon takip sistemi) programı, cihaza bağlanabilecek bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılabilinir. Ayrıca dezenfektan kullanım süresi ve değişiklik hatırlatıcısı mevcuttur. Kullanıcıya yazılı ve sesli mesaj vererek uyarır.

Kaçak test konnektörü Konsantre dezenfektan deposu

EndoCleaner, endoskop yıkama ve dezenfeksiyon cihazı:

Dörtlü ve beşli filtre sistemleri ile, Türkiye’deki farklı kimyasal özelliklere sahip suları özdeş niteliklere getirir. Ayrıca dezenfektanın kimyasal yapısından kaynaklanan yan etkileri ve yıkama materyalindeki partiküler olumsuzlukları en düşük seviyede tutar. Bu sayede cihazınızın ömrünü uzatır ve endoskoplar üzerinde oluşabilen kimyasal renk değişiklerini ortadan kaldırır.

Marka bağımsız dezenfektan (otomatik makina dezenfektanları) kullanabilen,120’yi aşan akıllı fonksiyonu bünyesinde barındıran, elektronik ve mekanik anlamda güçlü bir tasarıma sahip GERÇEK BİR  DEZENFEKSİYON cihazıdır.

EndoCleaner ile her türlü tip (gastroskop, kolonoskop, duodenoskop, entereskop, endosonografi cihazı, bronkoskop, autofluorescence bronkoskop vb.) ve markada (Olympus, Pentax, Fujinon, Storz vb.) flexible endoskop yıkama ve dezenfeksiyon yapabilirsiniz.

Eco2 (Ekolojik - Ekonomik) özelliği ile ön plana çıkan endoCleaner, kendi standartında en az su ve en az dezenfektan kullanabilen yapıya sahiptir. Türkiye'nin en az dezenfektan kullanan ve yıkama haznesine dezenfektan değmeyen KONTAMİNE ALANI OLMAYAN İLK ve TEK endoskop yıkama ve dezenfeksiyon cihazıdır.

Aort Ltd. ve EndoPark Ltd. şirketlerinin ortak ARGE departmanında geliştirilmiş olan endoCleaner ürün ve hizmet kalitesini sizinle paylaşmaya hazırdır.

KONTAMİNE ALANI OLMAYAN İLK VE TEK ENDOSKOP YIKAMA VE DEZENFEKSİYON CİHAZI

Konsantre enzimatik deposu

Konsantre alkol deposu

endoMonitoring / endoCleaner App

endoMonitoring


endoCleaner yıkama ve dezenfeksiyon cihazı, endoLeakage kaçak test cihazının tüm aşamalarını tablet ve/veya bilgisayar üzerinden uzak takip istasyonlarına aktarabilmektedir